Mozgásfejlesztő babamatrac

14 990 Ft39 500 Ft

Gyógytornász szakemberekkel közösen fejlesztett, babatornához használható, igény szerint bővíthető mozgásfejlesztő tornamatrac középkemény kókuszfilc maggal, kellemes tapintású, nem rideg, nem csúszós huzattal.
A matrac mérete ideális manuálterápiás foglalkozáshoz és aktív mozgásfejlesztő gyakorlatok végzéséhez is. Anyaga megfelelően tömör, hogy stabil alátámasztási felületet adjon, ugyanakkor rugalmas is, hogy védje az ízületeket, tompítsa a talajreakciós erőt. Az oldalán lévő cipzárnak köszönhetően felülete tovább növelhető igény szerint, anélkül, hogy szétcsúsznának az egymáshoz toldott elemek.
Méret: 80×110 cm  (2 db matrac 160×110 cm)
Magassága huzattal: 3 cm
Ajánlatkérés vagy megrendelés emailen: info@agymester.hu
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Összetétele: 2, 5 cm rétegelt kókusz (70kg/m3) A kókuszt vliesbe és pamut belső huzatba tesszük, hogy a külső huzat könnyen levehető legyen.

Tisztítása: Mindkét huzat lecipzározható. Az intézményi verziót 95 fokon mosható, illetve fertőtlenítővel áttörölhető huzattal készítjük. Otthoni használatra 100% natúr pamut huzattal készül, amely 40 fokon mosható. A matractest szeles, napos időben könnyen megszárad.

Próbafekvés: A matrac megtekinthető a gyáli bemutatótermünkben.

Gyártási ideje: kb. 1 hét.

Garancia: a matractestre 2 év, a huzatra 1 év.

Megrendelés: e-mailen (info@agymester.hu) névvel, telefonszámmal és címmel, amennyiben postázást vagy szállítást kér.

További információk

Matrachuzat

95 fokon mosható huzattal, Natúr pamut huzattal