egy kisfiú egy labdával tornázik egy gyógytornász segítségével

Együttműködés gyógytornászokkal

Az Ágymester Manufaktúra Kft. gyógytornászokkal együttműködve szeretne egészséges és pihentető fekvést biztosító matracokat készíteni gyerekeknek az egész ország területén. Ezért szakemberekkel közösen alakítottunk ki matracokat minden korosztály számára, illetve további egyedi összetételű matracok gyártását is vállaljuk.

Együttműködés

Partnereink matracainkból előzetesen próbamatracokat kapnak, hogy személyesen is meggyőződjenek a minőségükről.
Ezt követően metszetminták és személyesen átadott információ segítségével felhívják a figyelmet, majd az Ágymesterek által biztosított információs- és kedvezménykártya átadásával összekötnek bennünket az érdeklődőkkel. A további ügyfélkapcsolati munka már az Ágymesterek dolga. Értékesítés esetén az Ágymester Manufaktúra háttérkondíciót biztosít gyógytornász partnerei számára az eladott matracok nettó árából.
matracgyártás

Matracaink

Matracaink minősége kiváló, áruk kedvező. Alapanyagaink kellően sűrűek, kemények, jó tartásúak és rugalmasak. Matrachuzatunk levehető, mosható, ötven százalék pamutot tartalmaz. Matracaink külön belső huzatot kapnak. Az alapanyagaink szinte teljes egészében hazai gyártásúak.

Jelentkezni az értékesítési együttműködésre a következő elérhetőségeken keresztül lehet: 

info@agymester.hu 

+36 30 447 5612

Gyerekmatracok

Kényelmes, egészséges, saját gyártású gyerekmatracok korszerű és minőségi alapanyagokból 80×160 cm-es, 80x180cm-es és 90x200-as valamint egyedi méretekben.

Blogbejegyzések

Gyerekmatracok átalakíthatósága

Gyerekmatracok átalakíthatósága

   Mi gyártók vagyunk, ezért nem jelent gondot a korábban nálunk vásárolt gyerekmatracok átalakítása. Ez az alakítás lehet a komfort réteg megvastagítása - hogy a megnövekedett testsúly számára is kényelmes legyen, de felmerülhet a meglévő matrac szolid (kb...