Együttműködés mozgásfejlesztőkkel

Az Ágymester Manufaktúra fejlesztő játékok gyártása mellett egészséges és kényelmes gyerekmatracok, valamint fa gyerekágyak gyártásával foglalkozik. Termékeink fejlesztésébe és népszerűsítésébe mozgásfejlesztő szakembereket is bevonunk.

Továbbra is keressük azokat a gyerekekkel foglalkozó szakembereket, akik nyitottak egy jó szándékú promóciós együttműködésre cégünkkel.

Egy személyes bemutatkozás során bemutatjuk termékeinket, és meghallgatjuk elképzeléseiket a további  fejlesztési lehetőségekről, igényekről. A már meglévő vagy a közösen kialakított mozgásfejlesztő eszközöket, játékokat kedvezményes áron tudják megvásárolni tőlünk, egyedi fejlesztő-eszköz elképzeléseiket reális áron, örömmel elkészítjük. Mi ennek fejében azt szeretnénk elérni, hogy személyes hálózatukban ajánljanak bennünket.

Várjuk észrevételeiket, ötleteiket!

Kapcsolat:

Czotter András ügyvezető
Ágymester Manufaktúra Kft.
+36 30 447 5612

Mozgásfejlesztő eszközök

mozgásfejlesztő eszköz fából
fa mozgásfejlesztő játék
fa egyensúlyozó eszköz
egyensúlyozó gerenda - vízszintes
egyensúlyozó gerenda
Zzz fa egyensúlyfejlesztő
Zzz fa egyensúlyfejlesztő labirintus
Zzz fa egyensúlyfejlesztő labirintus méretei
Zzz fa egyensúlyfejlesztő labirintus három színben, piros, zöld, kék
taktilis mozgásfejlesztő pad gyerekeknek
taktilis felületek

Gyerekmatracok

Kényelmes, egészséges, saját gyártású gyerekmatracok korszerű és minőségi alapanyagokból 80×160 cm-es, 80x180cm-es és 90x200-as valamint egyedi méretekben.

Blogbejegyzések

Gyerekmatracok átalakíthatósága

Gyerekmatracok átalakíthatósága

   Mi gyártók vagyunk, ezért nem jelent gondot a korábban nálunk vásárolt gyerekmatracok átalakítása. Ez az alakítás lehet a komfort réteg megvastagítása - hogy a megnövekedett testsúly számára is kényelmes legyen, de felmerülhet a meglévő matrac szolid (kb...