Pontjó hideghab-kókusz gyerekmatrac

(24 vásárlói értékelés)

36 000 Ft104 500 Ft

Azoknak ajánljuk, akik modern alapanyagú, kétoldalas gyerekmatracot keresnek. A matrac antibakteriális hideghabot tartalmaz, amely alapanyag atka- és gombataszító tulajdonsággal rendelkezik. Kezdetben a matrac keményebb, kókuszos fele jól használható, a gyerek súlyának gyarapodása után a matracot fordítsuk meg, és használjuk a matrac puhább felét!

Törlés

Leírás

 

Összetétele: rétegelt kókusz (70kg/m3), normál hab (30kg/m3), rétegelt kókusz (70kg/m3), antibakteriális hideghab (35kg/m3)

Tisztítása: a huzat lecipzározható, negyven fokon mosható. A matractest szeles, napos időben könnyen megszárad. A matractest óvása érdekében vízzárós matracvédőket ajánlunk, ezek megtalálhatók a lepedők, matracvédők menüpont alatt.

Próbafekvés: a matrac megtekinthető, és kipróbálható a gyáli bemutatótermünkben.

Gyártási ideje: kb. 1 hét.

Garancia: a matractestre 2 év, a huzatra 1 év.

Megrendelés: e-mailen (info@agymester.hu) névvel, telefonszámmal, címmel, amennyiben postázást vagy szállítást kér. A postázás vagy szállítás díja országszerte 4900 Ft.

További információk

Méret

70×140 cm, 70×160 cm, 80×160 cm, 80×180 cm, 80×190 cm, 80×200 cm, 90×200 cm, 90×190 cm, 90×160 cm, 90×180 cm, 100×180 cm, 100×200 cm, 120×180 cm, 120×200 cm, 140×180 cm, 140×200 cm, 160×200 cm

Pontjó hideghab-kókusz gyerekmatrac termékről 24 értékelés

 1. Fábián Gyöngyvér

  Nagyon kényelmes, szuper matrac! Kisfiam jókat alszik rajta és gyakran én is bevackolok hozzá 🙂 még felnőtt matracnak is jó lenne.

 2. Apolka

  Nagyon kényelmes matrac, mind a két fiunk ilyenen alszik. Irigykedünk is kicsit rájuk a párommal 😉

 3. Béresné Katona Bernadett

  Nagyon szuper matrac! 22 hónapos kislányom is szereti nagyon. Sokszor együtt pihenünk rajta. 😊

 4. Sólyom Zita

  Teljesen megfelel a matrac az igényeinknek. Mindkét gyermekünknek ilyet vettünk, meg vagyunk vele elégedve. És külön kiemelném a segítőkészséget, mert a második matrac méretét sajnos elnéztem és rosszat rendeltem, de kicserélték rövid határidőn belül.

 5. Juhászné Szabó Erika

  Nagyon szép és szuper jó matrac!
  Nagyon szereti a kislányom és én is – ugyanis odabújok mellé altatni 😊
  Kisfiunknak is ilyet veszünk 2 év múlva!

 6. Kerchner Rita

  Szuper matrac, jelenleg a keményebb oldalát használjuk, nagyon szereti a kisfiam. A rendelés és a szállitás is gördülékenyen zajlott.

 7. Tyukodi-Schamberger Krisztina

  Szuper matrac, tényleg pont jó 😀
  Imádok rajta pihenni a 2 éves lányommal. Az egyedi méret miatti készítés is teljesen rendben zajlott. Köszönjük szépen 🥰

 8. Kropf Endre

  180 x 200-as méretben is kiváló a tartása. A keményebb matracokat szeretjük. Feleségem kifejezetten érzékeny rá, hogy min fekszik. Nagyon meg vagyunk vele elégedve! Köszönjük!

 9. Hajdu-Mészáros Zsanett

  Maximálisan meg vagyunk elégedve a termékkel, kisfiunk fél éve használja, nagyon kényelmes és kiváló minőségű, precíz munkával készített darab. Gyakran a férjemmel mi is befekszünk mellé, még felnőtteknek is nagyon kényelmes. Köszönjük mégegyszer!

 10. SzMV

  Elégedettek vagyunk a termékkel. 5 éves gyerekünknek vettük. A keményebb felét használjuk még, szeretjük. A gyerek jókat alszik rajta, nekem is nagyon kényelmes várandósan, nem szakad le a derekam, amikor kikászálódok az esti mese, altatás után. Sőt, apa is kipróbálta egyik hajnalban, miután kiszorult a saját ágyából és örömmel újságolta reggel, hogy “ez nagyon kényelmes”. A rendelés, szállítás gond nélkül, gyorsan zajlott. Úgyhogy köszönjük.

 11. Ciccmicc (megerősített tulajdonos)

  Nagyon kényelmes, szuper matrac! Kislányom is nagyon szereti, jókat alszik rajta. Köszönjük!

 12. Tamás-Nagy Renáta

  Nagyon igényes a matrac kidolgozása, a kisfiam jókat alszik rajta. Az egyedi méret miatt többet kellett volna rá várnunk, de amikor mondtam az Ágymestereknek, hogy a kistesó érkezése miatt sürgős lenne, fantasztikus gyorsasággal legyártották nekünk.

 13. B.A.

  A Pont jó matrac nagyszerűsége a nevében rejlik: Pont jó! – és valóban így van! Zseniális ötlet, hogy a matrac kétféle keménységgel rendelkezik, ezzel maximálisan kiszolgálva egy növekvő gyermek igényeit és alkalmazkodva anatómiai változásaihoz.

  Strapabíró, könnyen tisztítható, nem szineződik el, nem veszít a tartásából.

  Nem utolsó sorban pedig szülőknek is igen kényelmes fekhelyül szolgál! 🙂

 14. Rita

  Nagyon elégedettek vagyunk ezzel a termékkel, tényleg minőségi darab. Amikor megérkezett és kipróbálta a lányom, ezt mondta: “Anya ez pont olyan mint a szállodában!” Kell ennél több? 🙂

 15. Rózsa Petra

  Teljesen elégedett vagyok mind a termékkel, mind az egész szolgáltatással. Kényelmes matrac, ügyfélbarát kommunikáció és kiszolgálás.

 16. Regina

  A gyerkőc nagyon szereti a matracot 🙂 Jókat alszik rajta. Egyelőre a keményebb oldalát használjuk, ami nagyon kényelmes még nekünk szülőknek is 😀
  Minden rendben zajlott, úgyhogy az 5 csillag nemcsak a matracra jár, hanem az egész csapatnak.

 17. Nóra

  Elégedettek vagyunk a matraccal, minden rendben volt a rendelés és az átvétel körül is.

 18. Juhasz Fanni

  Kenyelmes matrac, kislanyunknak es meg nekunk is. Az ugyintezes gyors, pontos, kedvesek, rugalmasak.

 19. Dalma

  Szuper a matrac, a kisfiam már szívesen alszik a saját ágyában. Altatásnál én is mellé fekszem, nekem is nagyon kényelmes.
  A rendelésnél, személyes átvételnél is nagyon segítőkész volt a csapat!
  Köszönjük!

 20. Gréta

  Nagyon elégedettek vagyunk, a matrac nagyszerű.
  Az ügyintézés gyors, pontos és precíz volt.
  Köszönjük!

 21. Papp Róbert

  Ajánlott

 22. Szekeres Orsolya

  Ajánlom. Jelenleg a keményebb oldalon alszik a kisfiam, nagyon szereti. Én is szívesen fekszem mellé.

 23. Sz.Adrienn

  Nagyon kényelmes matrac, kisfiam nagyon jókat alszik rajta.

 24. Melinda

  Szuper matrac. Kényelmes felnőttnek és 1 év feletti gyereknek is. Egyedi méretben, gyorsan elkészült.

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.