Egy kisvállalkozás hétköznapjai igen fordulatosak, ezért mintatermünk és manufaktúránk személyes meglátogatása esetén minden kedves vevőnktől előzetes telefonos időpont egyeztetés szeretnénk kérni a
+36/30/447-56-12
-es mobilszámon vagy e-mailen! Abban az esetben is, ha nyitva tartási időben érkezik! Erre azért van szükség, hogy manufaktúránk minél több szép ágyikót hagyhasson az utókorra.
Ezért a figyelmességért cserébe azt ajánljuk fel, hogy telefonos időpont egyeztetés esetén mintatermünk meglátogatása hétfői napon a nyitva tartáson kívül/túleső időpontban is lehetségesNyitva tartásunk:

Hétfő: ez a hosszú napunk, délelőtt 9-től este 18 óráig várunk benneteket, amennyiben szóltok, hogy érkeztek. Ha nincs bejelentkező 17h után hazamegyünk!

Kedd: délelőtt 9-től délután 17 óráig

Szerda: délelőtt 9-től délután 17 óráig

Csütörtök: délelőtt 9-től délután 17 óráig

Péntek: délelőtt 9-től délután 17 óráig

Szombat:  délelőtt 9-től 12 óráig

Vasárnap nem dolgozunk és a telefonokat sem vesszük fel!Címünk: 2360 Gyál, Szent István u. 16.

Mobiltelefonunk: +36-30/447-56-12


Eljutás hozzánk autóval:

Gyál Budapest közvetlen szomszédságában lévő kisváros, gyakorlatilag összeépülve a fővárossal.
Személygépkocsival Budapest legtávolabbi pontjáról sem több a menetidő mint ötven perc.
Gyál mellett halad el két autópálya is, az M0 új szakasza és az M5. Így az ország egyetlen pontja sem igazán távoli. Ha személygépkocsival kerestek fel bennünket, akkor keressétek meg a Kőrösi (Nagykőrösi) utat Gyálon (ez a város fő közlekedési útja, itt található a MOL kút). A Szent István utca a Kőrösi mellett futó első párhuzamos utca. Az M5-ös a gyáli kihajtóig ingyenes!

Eljutás hozzánk BKV-val:
A cég telephelye és mintaboltja a BKV buszaival is megközelíthető. A 3-as metró vonalán található "Határ út" megállótól napközben a 94 gyors, illetve 94E, vagy a Boráros térről az 55-ös busszal kell elutaznod az Ady Endre utcáig. Innen öt perc gyaloglással jut el hozzánk.A buszjáratok néha megszűnnek, újak alakulnak, a legbiztosabb a BKV útvonaltervezője.

Eljutás hozzánk vonattal:
Amennyiben vonattal érkezel, akkor Gyál-Felső állomáson szállj le. Onnan tíz perc gyaloglás a Szent István utca. Vonatozáshoz MÁV menetrendet itt tudod megnézni!

Eljutás kerékpárral:
Az utvonalterv.hu kerékpáros opcióját kijelölve ideális kerékpár útvonalak adódnak. A Buda vagy a pesti kerületek közül a IX., IV. XIII. kerület felől érkezőknek azt ajánljuk, hogy a Duna mellett jöjjenek el Soroksár központjáig, majd ott egy kevésbé forgalmas hátsó úton (Vecsés út, Tangazdasághoz vezető út, Békeharc utca, majd Dózsa György út) érkezzenek be a Gyál melletti Pestimrére. Visszafelé is érdemes Soroksáron keresztül érkezni a fővárosba, és megállni egy jó sváb vendéglőben vagy megnézni a Kis Dunát.

 

 

 

 

 

 

 

 


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés