Pontjó gyerekmatrac

Rövid leírás: Korszerű alapanyagokból készülő kétoldalas gyerekmatracunk 80x180-as méretben

Kulcsszavak: 80x180-as gyerek matrac

Árinformáció: a matrac ára 38.500 Ft.- 80x180-as méretben

Kérdésedet felteheted nekünk itt

 


 {tabs type=tabs}

{tab title=Leírás}

A Linea matracokhoz képest korszerűbb alapanyagokat tartalmazó kétoldalas gyerekmatrac. Ez a matrac megfelelő lehet 2-4 éves korig és az azt követő, már rugalmasabb matracot igénylő életkorban is. Érzetre a matrac egyik fele kemény, a másik fele rugalmas.

A kókuszháncs borítású oldala a kettő és négy éves kor között ideális, mert kemény, jól szellőzik. 15-20kg. testsúly elérése után a matrac másik, antibakteriális hideg habbal fedett rétegének használata jó alvást biztosít gyermekünk számára.

Tisztítása kissé nehézkesebb, mint a tisztakókusz matracé, mert a matrac belsejében és egyik felén található hab rétegek lassabban száradnak ki, mint a kókusz. Tisztításkor érdemes kivenni a huzatból, átmosni, majd szellőzni hagyni, amíg meg nem szárad. Ez szellős időben a napra kitéve néhány óra, nyirkos időben a lakásban hosszabb időt vesz igénybe.

60-65 kg testsúlyig kényelmes fekvést nyújt, de alkalmanként szülő is nyugodtan ráfeküdhet.

A matrac huzata le cipzárazható, hatvan fokon mosható. A huzat anyaga 60% pamut, 40% műszál. Tisztítani huzat nélkül érdemes, mert a matrachab miatt könnyebb visszahúzni a huzatba, mint egy tisztakókusz matracot. A gyerekmatracok higiénikus használata érdekében gyerekmatracainkhoz érdemes matracvédőt is vásárolni.

A matrac garanciája egy év.

Megrendelés előtt érdemes telefonon egyeztetnünk a készletről. Megrendelni e-mailben, telefonon vagy személyesen lehet. A megrendelés után A matrac huzata le cipzárazható, hatvan fokon mosható. A huzat anyaga 60% pamut, 40% műszál. saját magunk vagy postai úton (Magyar Posta) házhoz szállítjuk.

{/tab}

{tab title=Szinek}

A matrachoz kínált huzat színe fehér.

{/tab}

{tab title=Anyagok}

A matrac alapanyaga a természetes kókuszháncs, antibakteriális hideg hab és habszivacs, amelynek sűrűsége huszonöt kilogramm per köbméter, azaz egy lágyabb, de még nem puha szivacshab. 

A kókusz legfőbb előnye, hogy a háncs laza szerkezete miatt könnyen tisztán tartható, gyorsan szárad, kiválóan szellőzik. Erős, de rugalmas alátámasztást biztosít, ezért is ideális alapanyag gyerekmatracok készítéséhez.

A kókusz nem antibakteriális alapanyag, ez butaság, (az egyetlen antibakteriális alapanyag a kapok, ezt prémium minőségű matracvédők alapanyaga), de antibakteriális alvókörnyezet kialakításához jó alapanyag azáltal, hogy könnyen és jól tisztítható, a baciknak huzatos alapanyag.

A hideg hab a szivacshoz hasonló, de annál lényegesen rugalmasabb mesterséges matrac alapanyag. Ennek egy „ultra-fresh” alapanyaggal kezelt típusából készülnek gyerekmatracaink. Az „ultra fresh” adalékanyag megakadályozza a matracba kerülő természetes anyagok (izzadság, bőrdarabkák) bakteriális és atkák általi lebomlását, így „barátságtalan” környezetet biztosít azok számára. A teljes körű matrachigiéniában a matracvédők segítenek.

A matrachab is tisztítható, de száradási ideje lényegesen több, mint a kókuszháncsé.

{/tab}

{tab title=Videó}

{/tab}

{/tabs}

Kapcsolódó termékek:

kókusz-memory 80x180    Antibakteriális hideghab 80x180


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés