Antibakteriális hideg hab ifjúsági matrac

Rövid leírás: Korszerű és kiváló alapanyagú gyerekmatrac antibakteriális kivitelben

Kulcsszavak: hideg hab gyerekmatrac, antibakteriális gyerekmatrac

Árinformáció: 34.500 Ft 80x180-as matracméretben

Kérdésedet felteheted nekünk itt


  {tabs type=tabs}

{tab title=Leírás}

 

A hideg hab a hagyományos szivacsnál lényegesen rugalmasabb érzetű, és sokkal jobban szellőző korszerű matracalapanyag. Ennek egy antibakteriális kezelést kapott kivitelét kínáljuk most gyerekek számára.  Egészséges fekvést biztosít, atkamentes és higiénikus környezetben. Azoknak ajánljuk, akik a modern és korszerű alapanyagokban bíznak.

60-65 kg testsúlyig kényelmes fekvést nyújt,de alkalmanként szülő is nyugodtan ráfeküdhet. A matracmag átmosható, és szeles napos időben viszonylag gyorsan ki is szárad, de közel sem olyan gyorsan, mint egy tiszta kókusz matrac. A matrac huzata le cipzárazható, hatvan fokon mosható. A huzat anyaga 60% pamut, 40% műszál. A gyerekmatracok higiénikus használata érdekében gyerekmatracainkhoz érdemes matracvédőt is vásárolni.

A matrac garanciája egy év.

Ebből a matracból nem rendelkezünk állandó készlettel, de rövid idő alatt (megrendeléstől számítva kb. 2 hét) elkészül. Megrendelni e-mailben, telefonon vagy személyesen lehet. A megrendelés után saját magunk vagy postai úton (Magyar Posta) házhoz szállítjuk.


{/tab}

{tab title=Szinek}


A matrachoz kínált huzat színe fehér.


{/tab}

{tab title=Anyagok}


 


{/tab}

{tab title=Videó}

{/tab}

{/tabs}

Kapcsolódó termékek:

Biokölyök 80x180    Pontjó 80x180


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés