Biokölyök gyerekmatrac

Rövid leírás: Négyéves kor után ajánlott kétoldalas természetes alapanyagú gyerekmatracunk 90x200-as méretben

Kulcsszavak: 90x200-as bio gyerek matrac

Árinformáció: a matrac ára 54.000 Ft.- 90x200-as méretben

Kérdésedet felteheted nekünk itt


  {tabs type=tabs}

{tab title=Leírás}

Korszerű és természetes alapanyagokat tartalmazó kétoldalas gyerekmatrac. A matrachasználat szempontjából a kettő és négy éves kor utáni puhább, rugalmasabb matracot igénylő életkorban ajánlott gyerekmatrac. Azoknak ajánljuk, akik természetes alapanyagokból készülő korszerű gyerekmatracot keresnek kedvező áron.

A matrac közepén található erős kókuszháncs rugalmas alátámasztást nyújt, a matrac mindkét oldalán található latex pedig a jó alvás biztosítéka. A latex a fekvés kényelme szempontjából az egyik legjobb minőségű alapanyag.

Tisztítása kissé nehézkesebb, mint a tiszta kókusz matracé, mert a matrac külső felén található latex réteg nagyon nehezen szellőzik ki, nehezebben, mint a szivacshabok. Ezért mindenféleképpen érdemes a latex előnyeit matracvédőkkel tartóssá tenni! Tisztításkor érdemes kivenni a huzatból, átmosni, majd szellőzni hagyni, amíg meg nem szárad. Ez szellős időben a napra kitéve néhány óra, nyirkos időben a lakásban hosszabb időt vesz igénybe.

60-65 kilóig kényelmes fekvést nyújt,de alkalmanként szülő is nyugodtan ráfeküdhet.

A matrac huzata le cipzárazható, hatvan fokon mosható. A huzat anyaga 60% pamut, 40% műszál. Tisztítani huzat nélkül érdemes, mert a matrachab miatt könnyebb visszahúzni a huzatba, mint egy tisztakókusz matracot. A gyerekmatracok higiénikus használata érdekében gyerekmatracainkhoz érdemes matracvédőt is vásárolni.

A matrac garanciája egy év.

Ebből a matracból nem rendelkezünk állandó készlettel, de rövid idő alatt elkészül. (megrendeléstől számítva 2 héten belül.) Megrendelni e-mailben, telefonon vagy személyesen lehet.

A matrac huzata le cipzárazható, hatvan fokon mosható. A huzat anyaga 60% pamut, 40% műszál. Saját magunk vagy postai úton (Magyar Posta) házhoz szállítjuk


{/tab}

{tab title=Szinek}


A matrachoz kínált huzat színe fehér.


{/tab}

{tab title=Anyagok}


A matrac alapanyaga a természetes kókuszháncs és természetes latex, azaz habosított tiszta gumi.

A kókusz legfőbb előnye, hogy a háncs laza szerkezete miatt könnyen tisztán tartható, gyorsan szárad, kiválóan szellőzik. Erős, de rugalmas alátámasztást biztosít, ezért is ideális alapanyag gyerekmatracok készítéséhez.

A kókusz nem antibakteriális alapanyag, ez butaság, (az egyetlen antibakteriális alapanyag a kapok, ezt prémium minőségű matracvédők alapanyaga), de antibakteriális alvókörnyezet kialakításához jó alapanyag azáltal, hogy könnyen és jól tisztítható, a baciknak huzatos alapanyag.

A latex természetes alapanyag, kiváló fekvést biztosít, pontrugalmassága nagyon jó, azaz nagyon kényelmes. Hátránya, hogy viszonylag nehezen tisztítható, lassan szárad ki.


{/tab}

{tab title=Videó}

{/tab}

{/tabs}

Kapcsolódó termékek:

Pontjó 90x200    Rosszcsont extra 90x200


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés