Kókusz-memory ifjúsági matrac

Rövid leírás: Jól szellőző alapokon puha fekvés

Kulcsszavak: kókusz memory

Árinformáció: 44.500 Ft 9o x 2oo-as matracméretben

Kérdésedet felteheted nekünk itt


  {tabs type=tabs}

{tab title=Leírás}


A szülők által kedvelt tiszta kókusz gyerek matracok puhább fekvő felületű változata.  Azok számára készítettük, akik ragaszkodnak a tiszta kókusz matrac előnyeihez, de örülnének, ha ez az előny egy puha, de mégis jól szellőző felülettel párosulna.

A felhasznált „baby memory” alapanyag a felnőtt matracok körében is népszerű „memory” alapanyag jól szellőző, átmosható verziója. Ennek az anyagnak nagyon jó tulajdonsága, hogy nagyon formakövető, ott nyomódik be ahol kell, illetve megfelelő tartást is biztosít.  Puha, kényelmes,  jól felmelegedő felületet biztosít a gyerek számára.

60-65 kg testsúlyig kényelmes fekvést nyújt, de alkalmanként a szülő is nyugodtan ráfeküdhet. A matracmag átmosható, és szeles napos időben viszonylag gyorsan ki is szárad, a „memory” rétege kicsit lassabban, mint a kókuszmag.  A matrac huzata le cipzárazható, hatvan fokon mosható. A huzat anyaga 60% pamut, 40% műszál. A gyerekmatracok higiénikus használata érdekében gyerekmatracainkhoz érdemes matracvédőt is vásárolni.

A matrac garanciája egy év.

Megrendelés előtt érdemes telefonon egyeztetnünk a készletről. Megrendelni e-mailben, telefonon vagy személyesen lehet. A megrendelés után saját magunk vagy postai úton (Magyar Posta) házhoz szállítjuk.


{/tab}

{tab title=Szinek}


A matrachoz kínált huzat színe fehér.


{/tab}

{tab title=Anyagok}


 


{/tab}

{tab title=Videó}

{/tab}

{/tabs}

Kapcsolódó termékek:

Kókusz alap 90x200    Pontjó 90x200


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés