Kókusz alapmatrac

Rövid leírás: Egyszerű, könnyen tisztán tartható, jól szellőző gyerekmatracunk 90x200-as méretben

Kulcsszavak: 90x200-as gyerek kókusz matrac

Árinformáció: a matrac ára 35.000 Ft.- 90x200-as méretben

Kérdésedet felteheted nekünk itt

 


 {tabs type=tabs}

{tab title=Leírás}

Kemény érzetű, tiszta kókusz matrac. Latexált, azaz érzetre rugalmasan kemény, nem „betonkemény” kivitel. Jól szellőzik, könnyen tisztán tartható, gyerek - és szülőbarát alapanyag.

 

50-55 kg-os testsúlyig ideális. Ennél nagyobb súly esetén is használható, amennyiben a gyermek jól alszik benne, nem találja túl keménynek. Kettő és négy éves kor között ideális matrac, mert viszonylag könnyen tisztán tartható. A higiéniailag kényesebb életkor után érdemes puhább matracra váltani. Alkalmanként, de nem rendszeresen szülő is használhatja.

 

A matrac huzata le cipzárazható, hatvan fokon mosható. A tiszta kókusz matracot érdemes a huzattal együtt tisztítani, mert elég nehéz a kókusz szálak miatt a huzatot visszahúzni a matracra A huzat anyaga 60% pamut, 40% műszál. A gyerekmatracok higiénikus használata érdekében gyerekmatracainkhoz érdemes matracvédőt is vásárolni.

 

A matrac garanciája egy év.

Megrendelés előtt érdemes telefonon egyeztetnünk a készletről. Megrendelni e-mailben, telefonon vagy személyesen lehet. A megrendelés után saját magunk vagy postai úton (Magyar Posta) házhoz szállítjuk.

{/tab}

{tab title=Szinek}

A matrachoz kínált huzat színe fehér.

{/tab}

{tab title=Anyagok}

A matrac alapanyaga a természetes kókuszháncs. Latexált, ezért érzetre rugalmas, nem kőkemény.

A kókusz legfőbb előnye, hogy a háncs laza szerkezete miatt könnyen tisztán tartható, gyorsan szárad, kiválóan szellőzik. Erős, de rugalmas alátámasztást biztosít, ezért is ideális alapanyag gyerekmatracok készítéséhez.

Nem antibakteriális alapanyag, ez butaság, (az egyetlen antibakteriális alapanyag a kapok, ezt prémium minőségű matracvédők alapanyaga), de antibakteriális alvókörnyezet kialakításához jó alapanyag azáltal, hogy könnyen és jól tisztítható, a baciknak huzatos alapanyag.

{/tab}

{tab title=Videó}

{/tab}

{/tabs}

Kapcsolódó termékek:

Hullámkölyök 90x200    Kókusz memory 90x200


©2012 Ágymester Manufaktúra - Minden jog fenntartva!
Amigo-WebDesign. weboldalkészítés